Vr. 21-12: Kerstconcert voor hospices Gouda en Waddinxveen

festive glitter christmas decoration bauble seasonal winter holidays

Op vrijdagavond 21 december 2018 treden in de Sint Victorkerk de koren Hakuna Matata en Rhythm of Life op voor een benefietconcert ten behoeve van de hospices Gouda en Waddinxveen. De koren staan onder leiding van Natalie Merfort en de organisatie berust bij Natalie en bij Hans van Groningen (namens hospice Gouda) en Gert Breteler (namens hospice Waddinxveen).

Twee jaar geleden is er een vergelijkbaar concert geweest in de Remonstrantse Kerk, die toen helemaal vol zat. Verwachting is dat dat nu weer gaat gebeuren met in totaal bijna 500 zitplaatsen.

De deuren van de Sint Victorkerk gaan om 19.30 uur open, het concert begint om 20.00 uur. Toegangsprijs is 15 euro p.p. (méér mag ook). Gezien de ruimte vragen wij u om lopend of per fiets te komen.

Advertisements

Kaartverkoop geschiedt door aanmelding met adresvermelding op de website www.hospicewaddinxveen.nl. U krijgt dan een betalingsverzoek, na betaling worden de toegangskaarten naar u toegezonden. Zonder e-mail graag uw melding met naam, adres, telefoonnummer en woonplaats naar Gert Breteler, Groensvoorde 96, 2742 DL in Waddinxveen.

U kunt uw kaarten ook kopen tijdens de Kerst-Inn op donderdagavond 13 december van 19.00 tot 21.00 uur of zaterdag 15 december van 11.00 tot 16.00 uur. De Kerst-Inn is in het winkelcentrum Gouweplein, Promenade 158 naast bakkerij Ammerlaan en tegenover Blokker.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl
21-12-2018 09:00