Vr. 20-4: Goudse Vrijwilligersmarkt

Gouda – Zoek je vrijwilligerswerk? Kom dan op vrijdagmiddag 20 april tussen 16.00 en 18.00 uur naar de Vrijwilligersmarkt in het Huis van de Stad. Ruim 40 organisaties en verenigingen stellen zich voor en vertellen over het vrijwilligerswerk zij in de aanbieding hebben.

Het VrijwilligersInformatiePunt (VIP) organiseert de Goudse Vrijwilligersmarkt om vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk bij elkaar te brengen. Tijdens de vrijwilligersmarkt kunnen potentiële vrijwilligers direct kennismaken met verschillende organisaties en zich laten informeren over de aangeboden functies. En die functies zijn er volop. Er worden vrijwilligers gevraagd voor de meest uiteenlopende activiteiten. Bijvoorbeeld bij een museum of een toneelvereniging, maar ook in de zorg, sport, natuur, lokale omroep of bij een evenement.

Voor iedereen

Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten en voor iedereen. Of je naast je betaalde baan graag iets extra’s wil doen, een stageplek zoekt of als je werkzoekend of gepensioneerd bent. De Vrijwilligersmarkt is voor iedereen die zich wil inzetten voor de maatschappij. Gouwenaars met een uitkering zijn persoonlijk uitgenodigd om zich te komen oriënteren op vrijwilligerswerk. De gemeente Gouda wil deze groep stimuleren om vrijwilligerswerk te gaan doen om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Wethouder Corine Dijkstra: “Gouda is een levendige stad mede door de inzet van de vele vrijwilligers in de stad.”

Goudvoorelkaar

Voor wie niet wil wachten op de vrijwilligersmarkt kan nu al terecht op de vacaturebank van het vrijwilligersinformatiepunt. www.goudvoorelkaar.nl. Voor meer informatie over vrijwilligerswerk: www.gouda.nl/vip.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl

20-04-2018 12:34