Vr. 20-10: Ondernemersnetwerk Open Coffee Alphen

PERSBERICHT: Ondernemersnetwerk Open Coffee Alphen op 20 oktober bij Golfclub Zeegersloot
Op 20 oktober vindt de Open Coffee Alphen plaats bij Golfclub Zeegersloot van 8:45 tot 11:00. Voor alle
Op 20 oktober vindt de Open Coffee Alphen plaats bij Golfclub Zeegersloot van 8:45 tot 11:00. Voor alle
ondernemers die zelf willen ervaren of golfen en zakendoen echt zo goed samengaan.

GC Zeegersloot is een golfclub in Alphen aan de Rijn. Met bijna 1.200 leden is deze club één van de grootste verenigingen in de regio. De accommodatie ligt in het prachtige natuurgebied Zegersloot en dankt daaraan haar naam. De club is opgericht in 1984 en beschikt over een golfaccommodatie met 27 holes, verdeeld over drie lussen en een modern, uitgebreid gefaciliteerd oefencentrum. In het clubhuis is de gezellige bar-restaurant van Mangerie De Zeeger, waar ook niet golfers van harte welkom zijn.

Beginnen met golfen is voor iedereen mogelijk. Daarvoor heeft GC Zeegersloot een heel overzichtelijk pakket opgesteld waarbij men stap voor stap bij de hand wordt genomen. Na enige weken hebben nieuwe golfers al een baanpermissie waarmee men naar hartenlust kan spelen op onze Par 3 baan. Onze Buddy’s maken de nieuwe golfers met alle plezier wegwijs binnen de vereniging.

De vereniging heeft de ambitie om de Golfsport voor iedereen toegankelijk te maken. Het voordeel van de Golfsport is dat men dit tot op hoge leeftijd kan blijven doen. Om de toegankelijkheid voor (nieuwe) leden te waarborgen proberen we onder andere de contributies op een aanvaardbaar niveau te houden. Tevens zijn er nieuwe lidmaatschappen geïntroduceerd waarmee iedereen op zijn of haar eigen wijze mee kan doen in onze vereniging.

Over Open Coffee Alphen
Ondernemers uit de Alphense regio die op een laagdrempelige manier hun netwerk willen vergroten zijn iedere derde vrijdag van de maand van 8:45 – 11:00 welkom bij de gratis maandelijkse netwerkbijeenkomst van Open Coffee Alphen. Deze vinden plaats op wisselende locaties. Twee keer per jaar is een XL-variant met workshops voor en door ondernemers.

Meer informatie op: www.opencoffeealphen.nl.