Vr. 17-11: Open Coffee Alphen in het Archeon

Alphen aan den Rijn – In de middeleeuwen verkondigde de stadsomroeper de berichten van de middenstand. Bij de eerstvolgende Open Coffee Alphen (op 17 november in Archeon) krijgen ondernemers zelf die ‘one minute of fame’. Daarnaast is er tijdens deze laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor ondernemers en zzp’ers uit de regio voldoende gelegenheid om nader met elkaar kennis te maken. Inloop vanaf 8.45 uur. De toegang is gratis.

Bij Archeon kan iedereen de geschiedenis van Nederland ervaren vanaf het mesolithicum tot aan de middeleeuwen. Maar Archeon is meer dan dat. Het is een fantastische plek voor een bedrijfsfeest of een vergadering, een huwelijksfeest of een schoolreisje. Archeon heeft zelfs een eigen Bed & Breakfast en een prachtig Romeins museum.

Open Coffee Alphen vindt iedere derde vrijdag van de maand plaats op wisselende locaties. (Bedrijven kunnen zich hier nog voor aanmelden.) Alle ondernemers en zzp’ers uit de regio Alphen aan den Rijn zijn welkom om in ongedwongen sfeer te netwerken met collega-ondernemers.
Meer informatie op: www.opencoffeealphen.nl.

Advertisements