Vr. 16-11: Toneelstuk Gif in Kleintheater Zwaan

In het toneelstuk Gif zien we twee mensen die elkaar na de dood van hun kind zijn ‘kwijtgeraakt’. Na vijf jaar zien ze elkaar weer op de begraafplaats. Langzaam wordt duidelijk hoe verschillend mensen kunnen zijn in het verwerken van zoiets ingrijpends. Het is een bijna poëtische voorstelling met rauwe, zachte en intieme kanten. Geen opsmuk maar puur toneel uitgevoerd door twee grote toneelliefhebbers: Conny van der Heul en Peter Meijer die nu onder naam COPE voor het eerst samen op de planken staan.

Conny is vooral actrice maar heeft zich in de theaterwereld al op vele terreinen verder bekwaamd: als lichttechnicus, als regisseur en als producent. Peter is vooral regisseur, toneelschrijver en trainer en daarnaast ook acteur. Inmiddels hebben zij samen al in vele projecten samengewerkt maar nu dus voor het eerst beiden als acteur.

De eerste twee voorstellingen zijn in Kleintheater Zwaan in Gouda. Kaarten kosten 15 euro, inclusief een kopje koffie of thee. Aanvang 20.00 uur. Reserveren is gewenst. Zie ook www.kleintheaterzwaan.nl/voorstellingen

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

16-11-2018 09:00

Advertisements