Vr. 15-9: Gratis proefles ‘Techniektraining’

Gouda – De Complete Techniek organiseert op vrijdag 15 september een gratis proefles ‘Techniektraining’ bij voetbalvereniging Jodan Boys. Alle kinderen tussen 6 en 16 jaar van alle voetbalverenigingen uit de regio zijn van harte welkom. De proefles start om 17.30 uur.

De deelnemers maken kennis met de nieuwste trainingsvormen en leren de trucs en bewegingen van de
topspelers van tv. Aanmelden is verplicht en kan via www.decompletetechniek.nl

Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek geeft techniektrainingen voor alle F-, E-, D-pupillen en start weer een voorjaarscursus van twaalf trainingen in de regio Groene Hart Groot.
Hoofdtrainer Dennis van den IJssel is de huidige hoofdtrainer van Hoofdklasser en ‘Bekerstunter’ Jodan Boys en wil graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jeugdspelers in onze regio: “Kinderen vinden onze trainingen leuk en leerzaam en zetten een grote stap in hun voetbalontwikkeling.”
Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek bestaat ruim tien jaar en heeft als missie verenigingen in de regio van het Groene Hart op alle mogelijke manieren te ondersteunen. Zij ondersteunen ruim vijftien voetbalverenigingen met opleidingen voor trainers en leiders, verzorgen extra, aanvullende trainingen voor kinderen en organiseren voetbalevenementen in schoolvakanties.

De Complete Techniek is gevestigd in Alphen aan den Rijn en eigendom van Dennis van den IJssel. Eerder trainer/coach bij Ajax en ADO Den Haag, in bezit van TC 1 en op dit moment hoofdtrainer van Hoofdklasser Jodan Boys uit Gouda.