Vr. 15-12: Winterfair in de Sint-Janskerk

Gouda – Op vrijdag 15 december (Gouda bij Kaarslicht) en zaterdag 16 december wordt de 8e editie van de unieke Winterfair georganiseerd en is de Goudse Sint-Janskerk in winterse sferen gehuld. Op dit evenement is er een breed aanbod van allerhande producten in de verschillende stands, een uitgebreid muzikaal programma en een sfeervol pop-up restaurant. De winterfair staat voor een unieke beleving van ontmoeting, sfeer en gezelligheid.

Meer dan zestig standhouders bieden hun bijzondere, smakelijke en aantrekkelijke (seizoens)producten aan. Op het ‘foodplein’ kan worden genoten van heerlijke hapjes en drankjes en een uiteenlopend muzikaal programma. Daarnaast kunt u het Kerstlabyrint bewandelen, is er samenzang van bekende kerstliederen en zijn er twee Kersttheatervoorstellingen.

De Winterfair is vrijdag geopend van 11.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis.

Advertisements

Vrijdagmiddag is er een modeshow om 13.00 uur en zijn er diverse muzikale bijdragen van onder andere Christiaan Ingelse en stedelijke harmonie de Pionier. ‘s Avonds vanaf 20.15 uur is er een benefietconcert met akoestische country/folkmuziek van de band Half a Mile. Op zaterdag komt niemand minder dan Hans Spitsbaard uw zelfgemaakte taarten jureren. Iedereen kan meedoen aan deze wedstrijd! Aanmelden kan via de website.

Voor meer informatie en het volledige programma kijkt u op www.winterfairgouda.nl.
De Winterfair staat in het teken van ‘het goede doel’. De winst van de fair gaat naar diverse goede doelen, waaronder uiteenlopende (ontwikkelings)projecten in Zuidoost Azie, Afrika en Europa. Meer informatie hierover is ook te vinden op de website.