Vr. 15-12: Klassieke muziek in het Tiendekwartier

Gouda – Mezzosopraan Lette Vos en pianist Duco Burgers treden met Kaarsjesavond op in het Tiendekwartier, het historisch winkelgebied in het centrum van Gouda. Ze zingen een groot aantal hoogtepunten uit hun repertoire. Verzen van Tsjaikovski en Satie, aria’s van Rossini en Barber, en natuurlijk zullen mooie kerstliedjes niet ontbreken op deze bijzondere avond.

De musici kennen elkaar van het Utrechts Conservatorium, waar hij nog studeert voor een Master piano en zij afgelopen juni de bachelor klassiek zang afrondde. Ze beginnen 15 december om 18.30 uur bij Galerie Honingen op de Lange Tiendeweg en om 20.00 uur in het Woonhuys op de Zeugstraat.

Over Lette en Duco
Duco is erg geïnteresseerd in het begeleiden van zangers en loopt nu stage als repetitor bij het Groot Omroepkoor. Hij studeerde Duits aan de universiteit van Amsterdam en studeerde af op muzikale elementen in de late poëzie van Friedrich Hölderlin.
Lette zit in een ontwikkelingstraject van het Nederlands Kamerkoor, NKK Next geheten, waarin zij met acht andere zangers, dirigenten en componisten de grenzen en de toekomst onderzoekt van ensemblezang. Daarnaast heeft zij gewerkt bij projecten van de Nationale Opera Talent, de NJO Muziekzomer en het Groot Omroepkoor.

Advertisements