Vr. 15-12: Chocoladefabriek bij kaarslicht

Gouda – Kom op 15 december naar de Chocoladefabriek voor Gouda bij Kaarslicht. Vanaf 9.00 uur zijn de deuren open en ben je de hele dag van harte uitgenodigd om te genieten van heerlijk hartverwarmende versnaperingen. Om 14.30 uur start het programma met verschillende optredens en activiteiten en om 16.30 uur de onthulling van de nieuwe naam van het tijdschrift.

14.30 uur start van het programma met verschillende bijzondere gasten, muzikale optredens en leuke activiteiten, zoals vertellingen van Harmen van Straaten over zijn Gouden Boekje ‘Goudse Kaarsjes’, glow-in-the-dark tekenen, verhalen verteld door de VoorleesExpress.

15.00 uur Groeten uit Gouda bij Kaarslicht; kom een ansichtkaart met foto’s uit het archief van Gouda Bij Kaarslicht schrijven en wij versturen ‘m voor je.

Advertisements

16.15 uur Optreden van het Mirakel koor o.l.v. Marike Folles met een bloemlezing van liedjes uit de musicals van de afgelopen elf jaar.

16.30 uur Feestelijke onthulling naam tijdschrift.

16.30 uur Aanvang Midwinter Stamppottenbuffet, voor 10 euro p.p. prik je fijn een vorkje mee met het uitgebreide MidWinter Stamppottenbuffet.

18.00 uur Het Shantikoor zingt.

20.15 uur Ook ‘s avonds gaan de optredens met o.a. Rik Zutphen (onze huisdichter bij Kaarslicht), Ruud Broekhuizen (dichter en verhalenverteller) gewoon verder en ben je van harte welkom!

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekgouda.nl