Vr. 14-12: Black Gospelconcert in de Adventskerk

Stichting Vrienden van de Adventskerk organiseert op vrijdag 14 december wederom een energiek black gospelconcert in de Alphense Adventskerk. Na het enorme succes van afgelopen jaar, zingt het Chosen Gospel Choir, onder leiding van Vladimir Pairel, samen met deze rasartiesten op onderscheidende wijze prachtige black gospelmuziek.

Pearl Jozefzoon en Sharon Kips zijn geen onbekenden in de muziekwereld. Zo is Pearl onder meer bekend van de Voice of Holland waarin zij in het eerste seizoen mee deed en als tweede eindigde. Vanaf dat moment is haar carrière als solo-artiest een feit. Ze stond met Nick & Simon vier keer in een uitverkocht Gelredome met Symphonica in Rosso en won het tv-programma Van Popster tot Operaster. Sharon Kips won de eerste editie van X-Factor, heeft 5 albums uitgebracht en treedt regelmatig op als gastsolist bij koren en orkesten.

“Afgelopen jaar hebben we de kerk volledig kunnen uitverkopen voor dit concert. Het zou fantastisch zijn dit nogmaals te evenaren. Met deze line-up van artiesten zijn we ervan overtuigd dat we ook dit jaar alle kaarten verkopen”, aldus Jan de Kruijf, voorzitter van de stichting.

Advertisements

“Dankzij een financiële ondersteuning van een aantal ondernemers, zoals hoofdsponsor Advantage en andere sponsoren als Lieftink, Lansigt, Kroes & Partners, VMD Koster, Holland West Makelaardij, Lekx Kok Geerlofs, Kocomon en Wester-Engh met Haven aan den Rijn kunnen we er een prachtige decemberavond van maken.”

De kaartverkoop is gestart via de website van de stichting. Kaarten voor dit concert zijn ook verkrijgbaar bij boekhandel Haasbeek in de Julianastraat en in de Herenhof en Primera Jacobs in de Aarhof. Entreeprijs is 22,50 euro per persoon inclusief één drankconsumptie. Het concert start om 20.00 uur en eindigt om 22.30 uur. De opbrengst komt geheel ten goede aan het behoud van de Adventskerk als monumentaal en kostbaar religieus erfgoed.

Voor meer informatie over het activiteitenprogramma, vriendenprogramma en de stichting in het algemeen verwijzen we naar de website van Stichting Vrienden van de Adventskerk. www.vriendenvandeadventskerk.info

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

14-12-2018 09:00