Vr. 14-02: Goedhart Motoren viert de start van een mooi nieuw motorjaar groots

De motordealer in Bodegraven viert de start van een nieuw motorseizoen met een volledig overdekte show op 6.000 vierkante meter met de nieuwste kleding, accessoires en motoren voor 2020. Ook zijn tientallen motor primeurs te bewonderen. Bezoekers kunnen deelnemen aan workshops & clinics, en een bezoek brengen aan meerdere standhouders. Én er is een pop-up store: een speciale Outletwinkel vol A-merken helmen, motorkleding en accessoires voor beursprijzen.

“Eigenaar Berry Goedhart: “Ook dit jaar gebruiken de grootste motormerken – zoals Honda, Ducati, Kawasaki, Yamaha, Triumph, Suzuki, KTM, Aprilia en Husqvarna – de Goedhart Seizoensopening 2020 om de nieuwste modellen feestelijk te introduceren. Op onze website goedhartmotoren.nl staat de volledige lijst deelnemers en motorprimeurs!”

Pop-up Beurswinkel
Op de begane grond is een 600 vierkante meter grote Beurswinkel waar partijaanbiedingen en overjarige collecties te shoppen zijn voor lage prijzen. Deze winkel is alleen op 14, 15 en 16 februari geopend tijdens de Goedhart Seizoensopening 2020.

Workshops en clinics
Tijdens de vorige editie van de Seizoensopening werden de toen geïntroduceerde workshops en clinics enthousiast bezocht. Vanwege deze populariteit zijn deze workshops ook dit jaar weer aanwezig met onderwerpen als motorvakanties en communicatiesystemen maar ook het klaarmaken van je motor voor het seizoen, of meer bruikbaar vermogen uit je motor halen. De workshops zijn doorlopend op alle showdagen, duren circa 30 minuten en zijn voor maximaal 75 deelnemers per keer toegankelijk.

Korting op nieuwste 2020 motorkleding & helmen collectie
In de kledingshop op de eerste etage vind je de nieuwe collecties van onder meer Shoei, HJC, Alpinestars, Macna en Bering. Tijdens de Seizoensopening 2020 biedt Goedhart Motoren tien procent korting op deze nieuwe collectie. Bezoekers kunnen tijdens dit weekend direct kopen of online bestellen en thuis laten afleveren. Dat gaat makkelijker dan ooit in de vernieuwde webshop.

Sfeervol en leerzaam samenkomen van motorliefhebbers
De Goedhart Seizoensopening 2020 is een samenkomen van echte motorliefhebbers, leuk, leerzaam en bovendien helemaal gratis. Een uitstekend uitje vol nieuws, informatie en sfeer. Tijdens het evenement is er (live)muziek en horeca. “Een echt feest kan uiteraard niet zonder.”, besluit Berry Goedhart.

Datum en tijden
Vrijdag 14 februari 16.00-21.00 uur
Zaterdag 15 februari 09.00-17.00 uur
Zondag 16 februari 12.00-17.00 uur

14-02-2020 09:00