Vr. 13-4: Zingen voor Israël

Stolwijk – De Stichting Christenen voor Israël uit Nijkerk organiseert in samenwerking met Vrienden van Israël in de Krimpenerwaard een koor- en samenzangavond. De avond wordt gehouden in de Hervormde Kerk, Achter de kerk 7 in Stolwijk, onder het motto ‘Zingen voor Israël’. Aanvang om 20.00 uur, vanaf 19.45 uur zal er al samenzang zijn.

Muzikale medewerking wordt verleend door Mannenensemble Maranatha uit Ouderkerk aan den IJssel e.o. onder leiding van Willem Nijhof en door twee koren van Willem van Beek; het ZuidHollandKoor uit Bergambacht en de Chr. Gemengde Zangvereniging Zanglust uit Benschop.

Naast koorzang zal er ook veel samenzang zijn. Peter Boele zal hierbij het orgel bespelen. Verder wordt meegewerkt door Björn Hoogenes (piano) en Richard Verweij (cornet). Ds. P.J. van Midden zal de avond openen. De meditatie wordt verzorgd door ds. Willem J.J. Glashouwer.

Iedereen is van harte welkom. De toegang is vrij. Wel zal er een collecte worden gehouden voor het internationale werk van Christenen voor Israël, waar ds. Glashouwer nauw bij betrokken is. Bovendien is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en zal er een (kleine) boekentafel zijn.

Op de foto: Zanglust uit Benschop.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl

13-04-2018 19:35