Vr. 11-10: Govert Schilling komt naar de Chocoladefabriek

Op vrijdag 11 oktober wordt de Chocoladefabriek voor één dag omgetoverd tot een planetarium. Kom kennismaken met sterren, planeten, zwarte gaten, ufo’s en ruimtereizen. Sterrenkundige Govert Schilling neemt je, met een boeiend college, mee op reis door het heelal. Sterrenwacht Sonnenborgh zal aanwezig zijn met leuke proefjes en een quiz. Of zet een VR-bril op en vlieg omhoog in de Grote Glazen Lift. Honger gekregen? Eet een smakelijke speciale Ufoburger bij Kruim.

Govert Schilling begint om 20.00 uur met zijn college over de ruimte, speciaal voor kinderen vanaf 12 jaar, ouders, grootouders, volwassenen en liefhebbers. Tijdens het college zal je geboeid worden met alle wonderen die het heelal te bieden heeft.

Liever zelf de ruimte in? Zet dan een VR-bril op, stap in de Grote Glazen Lift en vlieg tussen 15.00-20.00 uur omhoog of rijd mee met de Moonbuggy op de maan. Kosten hiervoor: 2,50 voor volwassenen en 1,- euro voor kinderen. Sterrenwacht Sonnenborgh is vanaf 17.00 -20.00 uur aanwezig voor een interactief programma met proefjes en een quiz.

De kaartverkoop voor Govert Schilling is gestart, kaarten kosten € 10,- voor bibliotheekleden en € 12.50,- voor niet-leden en zijn verkrijgbaar via bibliotheekgouda.nl of aan de Servicebalie in de bibliotheek. Koop snel je kaarten want vol=vol.

Kijk voor meer informatie of activiteiten op www.bibliotheekgouda.nl

11-10-2019 09:00