Gouda – De Chocoladefabriek organiseert op vrijdag 1 december een nieuwe editie van Boek&Diner, waarbij je na afloop kunt zeggen dat je écht iets geleerd hebt als het gaat om de verbanden tussen wijn en een ingrediënt of gerecht.
Waarom zijn chili, knoflook en citroen moeilijk te combineren met wijn? Niek Beute, sommelier en ambassadeur van het centraal staande boek de Wijn-Spijs bijbel van Victoria Moore, neemt je mee in de wereld van wijnen en leert het je allemaal tijdens een vijf gangen diner, gekookt door de chef van Kruim.
Niet zonder reden is deze invulling gekozen voor de start van de feestmaand. Ben je wijnliefhebber en vind je het moeilijk een goede combinatie te kiezen? Weet je al veel van wijn maar leer je graag extra bij? Houd je van lekker eten en ben je benieuwd wat je deze kerst aan familie en vrienden kunt voorschotelen? Dan nodigen wij je hierbij van harte uit om deel te nemen aan het Boek&Diner op 1 december in de Chocoladefabriek.
Kaarten zijn te koop via chocoladefabriekgouda.nl en zijn 37,50 euro voor bibliotheekleden en 39 euro voor niet-leden. Dit is inclusief het vijf gangen diner. Een wijnarrangement bij de vijf gangen bedraagt 20 euro (exclusief overige drankjes). Inloop vanaf 19.30 uur, start om 20.00 uur.