Vr. 08-11: Toneelvereniging Het Voetlicht speelt…

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 november is het zover, dan speelt toneelvereniging ‘Het Voetlicht’ de voorstelling ‘De dochter van de boevenkoning’ in de Theaterbakkerheij aan de Gouderaksedijk 24B. Het stuk is geschreven door Ad de Bont en geregistreerd door oud-gouwenaar Iris Slee.

‘De dochter van de boevenkoning’ is een hilarisch stuk gegoten in de vorm van een sprookje. We hebben een koning, een koningin en een prinses dus dat is genoeg voor een sprookje zou je zeggen. Maar ja het is wel een Boevenkoning natuurlijk….
‘De dochter van de boevenkoning’ zit vol met ruw, grof, gedistingeerd, schunnig en flitsend taalgebruik, allemaal verwerkt in één stuk! De dynamiek van het stuk is er één waar alles kan en alles mag en waarin het publiek van hot naar her wordt gesleurd qua emoties: van medelijden, naar verbazing, van schaterlach tot ongeloof. Een achtbaan waar niemand bang hoeft te zijn om misselijk te worden, of toch wel….

Kom kijken naar dit absolute spektakel en neem je vader, moeder, opa, oma en je kinderen mee naar dit fantastische toneelstuk. Een kaartje kost € 15,00 en is te reserveren via ticket.voetlicht@gmail.com. Kijk ook eens op de website van het Voetlicht: www.toneelvereniginghetvoetlicht.nl.

08-11-2019 09:00