Vr. 06-12: Informatiebijeenkomst Zinnige Zorg

In gesprek over Zinnige Zorg
Informatiebijeenkomst voor senioren
Vrijdag 6 december 2019 van 14.00 tot  16.30 uur
Zuidrandflat, De la Reylaan 100, te Gouda

Om zorg en ondersteuning te krijgen die bij u past als het levenseinde in zicht komt, is het noodzakelijk, dat uw wensen  bekend zijn. Heeft u bijvoorbeeld deze wensen al eens met uw naasten besproken of met uw huisarts? Juist als onverwachts een crisissituatie zich voordoet, is het prettig als een en ander bekend is.

Wat valt er te wensen? Er is in de laatste levensfase meer te kiezen, dan u wellicht weet. Laat u deze middag informeren.

Het programma is als volgt; om 14.00 uur gaat de zaal open en om 14.15 start Riëtte Oudenaarden, Verpleegkundig specialist geriatrie Groene Hart Ziekenhuis over wat zinvolle zorg is voor een ieder. Vervolgens vertelt huisarts HJ Geukes, welke keuzes er te maken zijn, wat de voor- en nadelen kunnen zijn en hoe je zaken vastlegt. Hierop gaat Notaris Westerhuis verder in door uit te leggen wat het levenstestament inhoud. Natuurlijk is er ruimte voor vragen. De afsluiting is om  uiterlijk 16.30 uur.

Als u zich aanmeldt zetten we een stoel voor u klaar. www.transmuraalnetwerk.nl/Agenda/Alle-agendapunten/Inschrijven/informatiebijeenkomst-zinvolle-zorg-gouda of bel met 0182 505534.

 

06-12-2019 09:00