Voorleeswedstrijd in de Chocoladefabriek

Op donderdag 13 februari vindt vanaf 9.30 uur de voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd plaats in de Chocoladefabriek. Negen schoolkampioenen gaan de strijd met elkaar aan om de titel ‘Voorleeskampioen van Gouda’ te bemachtigen. De winnaar gaat door naar de kwartfinale die op woensdag 11 maart in Rotterdam zal plaatsvinden.  De jury bestaat uit kinderboekenschrijfster Marte Jongbloed, Tijmen Pranger van het Streekarchief Midden-Holland en Sandy van Echtelt van de VoorleesExpress. 

De deelnemers van de Voorleeswedstrijd 2020 in de Chocoladefabriek zijn: Boaz van der Vorm van SBO de Oostvogel, Bilal al Mousaoui van Jenaplanschool ’t Vlot, Jochem van der Helm van de Casimirschool/Groeneweg, Larissa de Jong van SBO Het Avontuur, Amy Staring van de Triangel, Merel van Peijpe van de Casimir/Herpstraat, Eline Cech van BS Het Schateiland, Evi Lievers van Pr. Julianaschool en Jelte Bijsterbosch van BS Plaswijckschool.

Noot voor de redactie: u bent van harte uitgenodigd om de wedstrijd bij te wonen. De prijsuitreiking zal rond 11.30 uur plaatsvinden.

Advertisements

Kijk voor meer informatie of activiteiten op www.bibliotheekgouda.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

 

11-02-2020 14:35