Vogelweekend op de kinderboerderij

Gouda – Tijdens het speciale weekend van 2 en 3 februari voor de vogels kom je op de kinderboerderij van alles te weten over vogels die in de winter hier blijven. Tijdens de winter moeten ze extra hun best doen om hun eten bij elkaar te scharrelen. Door de kou hebben ze juist wat extra energie (voer) nodig en dat kun jij ze geven!

Kinderen kunnen meedoen met de vogelquiz en kun je aan de hand van een vogelspeurkaart ontdekken welke vogels er allemaal voorkomen in de winter op de kinderboerderij. Voor de winnaar is er een leuk prijsje.

Ook kunnen kinderen lekkere vogelsnacks maken. Onder andere een smulslinger, cupcakejes en voerdenneappel om op te hangen in eigen tuin.

In de Deel  knutselen kinderen hun eigen fantasievogel.

Voor de activiteiten wordt een bijdrage gevraagd. Er kan een strippenkaart gekocht worden met  alle onderdelen incl. een glaasje ranja of losse kaartjes per onderdeel.

Niet alleen aan de vogels wordt er gedacht dit weekend, in de horeca kun je terecht voor verschillende versnaperingen, onder andere cupcakejes, warme chocomelk met slagroom en erwtensoep!

Aan de activiteiten kan deelgenomen worden tussen 11.00 en 15.00 uur.

De activiteit is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger]. Kinderen kunnen zich tot en met 1 feb aanmelden via sandra@kinderboerderijgouda.nl of telefonisch: 0182-514219.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

22-01-2019 18:45