Voetbal: 16 jeugdtrainers behalen trainersdiploma bij Olympia

Afgelopen maandag hebben 16 jeugdtrainers van Olympia de trainerscursus van de KNVB met succes afgerond. Alle cursisten zijn met ingang van volgend seizoen actief als trainer in de jeugdopleiding van Olympia. Hiermee staan nagenoeg alle jeugdelftallen van Olympia onder gediplomeerde begeleiding.

De volgende Olympianen kregen het diploma uitgereikt:

Joris van den Ban, Rick van den Berg, Rick Kraaijeveld, Maarten van Dongen, Jan Willem Levendig, Ramiz Gashi, Tom Roeloffs, Severt van der Stad, Edwin van Leeuwen, René Boot, Rodney Hertog, Johan Kraeima, Kevin Rondeltap, Patrick van der Hoorn, Edo van der Kemp en Michael Verdouw.

Advertisements

Olympia speelt momenteel met zijn eerste elftal in de eerste klasse van de KNVB en ziet de jeugdopleiding als levensader van onze vereniging. Doel is om zo veel mogelijk spelers uit eigen jeugd door te laten stromen naar de A-selectie. Hiervoor zet Olympia maximaal in op de kwaliteit van de jeugdafdeling. Reden ook voor Carl Flux om zijn taken als seniorentrainer bij Olympia neer te leggen en zich volledig te richten op zijn taak als Hoofd Jeugdopleiding.

???????????????????????????????