Vijfmaal eremetaal voor Taekwondoka’s Akabbouz

Gouda – Afgelopen weekend heeft de Goudse Sportclub Taekwondo Akabbouz een meer dan uitstekende prestatie neergezet op de tweede editie van de TTE Open 2018 in Leusden. Op dit internationale toernooi deden ruim 400 deelnemers mee vanuit 51 clubs uit Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Ierland, Denemarken maar ook een delegatie uit Frankrijk en Marokko waren vertegenwoordigd. Kortom, een mooi sterk toernooi om zich te meten met andere internationale deelnemers. Hoofdcoach Naziem Akabbouz naam deel met vijf wedstrijdsporters.

De Goudse atleten wisten op het eerste toernooi na de zomerstop allen een podiumplek te behalen. Hiervan waren er 2 goud, 2 maal zilver en 1 maal brons. “Onze sporters hebben allemaal veel vooruitgang geboekt en het spel was zichtbaar verbeterd. Alle deelnemers van de jongste tot de oudste hebben een uitstekende prestatie geleverd”, aldus de trotse trainer Naziem Akabbouz.

Lars van Eijkelenburg en Nasredine Harriti behaalden overtuigend goud in hun klasse. Imrane Baldane en Salaheddine Hassani schopten het ook tot aan de finale, maar moesten dit keer genoegen nemen met zilver. Mohamed Amghar complementeerde het gezelschap met een bronzen plak. Met vijfmaal eremetaal kan de Goudse sportclub terugkijken op een prachtig en leerzaam toernooi.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
05-11-2018 09:06