Vijfde Papierwinkel opent deuren in Huis van de Stad

De vijfde Papierwinkel opent donderdag 6 februari zijn deuren in het Huis van de Stad. Dit is de eerste Papierwinkel die in de avonduren open is. Inwoners die overdag geen Papierwinkel konden bezoeken vanwege werk of zorgtaken, kunnen vanaf 6 februari elke donderdagavond tussen 18.30 uur en 20.00 uur binnenlopen voor vragen.

In Gouda zijn er vier Papierwinkels verspreid over enkele wijken. Ze zijn allemaal overdag een dagdeel open. Bij de Papierwinkel kunnen Gouwenaars binnenlopen met vragen over geld, regelingen en schulden. Maar ook voor uitleg over lastige brieven of voor tips bij het sorteren van hun post. Een afspraak maken is niet nodig. De Papierwinkel is een initiatief van het Sociaal Team en wordt gerund door vrijwilligers. Meer informatie? Kijk voor meer informatie en de locaties van de Papierwinkels in de wijken op www.sociaalteamgouda.nl/papierwinkel.

Locatie van de vijfde Papierwinkel
Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1, 2803 PG Gouda. De Papierwinkel is vanaf 6 februari elke donderdag geopend tussen 18.30 en 20.00 uur.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

29-01-2020 16:40