Verdiende punten voor dames Timios tegen Jupiter

Na het verlies tegen Woerden hadden de dames van Timios pas na drie weken weer een wedstrijd. De dames hadden er dan ook weer extra veel zin in! Deze zaterdag speelden zij ook eindelijk weer in hun thuiszaal en dit keer tegen Jupiter. Jupiter staat één plek boven de dames van Timios dus dat belooft een spannende wedstrijd te worden.

De eerste set gingen de dames van Timios goed van start. Ze bouwden al snel een voorsprong op door een goede service en een goede pass waardoor er ook een goede aanval uit kon komen. De meiden van Timios hadden de hele week getraind op plan B, en met succes. De eerste set werd overtuigend binnengehaald met een stand van 25-16.

De tweede set blijft toch lastig voor de dames van Timios. In het begin leek het nog best goed te gaan maar je merkte toch weer dat er een soort van paniek in sloop. De pass kwam niet helemaal goed meer door een erg moeilijke serviceserie van de spelverdeelster van Jupiter. Hierdoor verloren de dames een paar belangrijke punten op rij. Tegelijkertijd was de De eigen servicedruk een stuk minder en door deze optelsom konden de dames van Timios de tweede set niet meer winnen. Het werd 20-25.

De derde set leek weer meer op de eerste set. De pit zat er in en de sfeer in het veld leek weer beter te worden. Met hard werken en plezier maken in het veld, en enthousiaste yellen aan de zijkant werd de derde set binnen gehaald door de dames van Timios, het werd 25-17.

Met al twee punten in the pocket gingen de dames van Timios de vierde set in. Laatste tijd gingen de vijf setters niet vaak naar de dames van Timios dus om 3-2 verlies te kunnen vermijden zou het heel lekker zijn om gewoon de vierde set binnen te halen. Ondanks het enorme blok van de dames van Jupiter wisten de middens erg goed in plan B op te zoeken en scoorden zij veel leuke balletjes. De dames van Jupiter kwamen wel wat beter in hun spel en het werd de laatste set nog flink spannend. Timios beloonde het publiek en won de vierde en laatste set met 25-22. Met de 3-1 winst hebben zij deze zaterdag revanche genomen op Jupiter, en ook direct maar weer een plekje gestegen op de ranglijst!

11-03-2019 09:31