Twirlafdeling Illusion weer van start!

illusie

Na een heerlijke vakantie is het tijd voor Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxveen om weer van start te gaan met de trainingen. Vanaf deze week staan de vrijdagen en zaterdagen weer in het teken van techniektrainingen, het aanleren van nieuwe shows en het trainen op de bestaande routines voor de aankomende wedstrijden en optredens.

Team C , de jongste groep van Illusion, begint met een uitgebreide groep. De introductiecursus , gestart in mei, was een groot succes en heeft een aantal enthousiaste nieuwe leden opgeleverd. Zij zullen het gehele jaar spelenderwijs de nieuwste baton- en danstechnieken leren en meedoen met verschillende optredens.

Team B en Team A hebben al een half wedstrijdjaar achter de rug en zullen dit doorzetten met de aankomende wedstrijden in oktober. Zo ook op 3 oktober in de sporthal de Dreef in Waddinxveen, waar het voor iedereen ook mogelijk is om te komen kijken. Alle solisten en teams van Illusion zullen hier hun routines tonen aan de juryleden en het publiek.

Advertisements

Wil je meer weten over de wedstrijden, de mogelijkheid tot proeflessen of andere informatie betreffende twirlafdeling Illusion en TOOS Waddinxveen? Ga naar www.twirlafdelingillusion.nl of www.tooswaddxinveen.nl of volg ons op facebook via www.facebook.nl/twirlafdelingillusion.