Twee keer PARKBIOS in de Chocoladefabriek

Gouda  – In de maand juni wordt door de Chocoladefabriek maar liefst twee keer een PARKBIOS georganiseerd. Met elkaar dineren aan lange tafels in het Vromanpark en daarna heerlijk in de buitenlucht genieten van een film. Beide films sluiten aan op het thema van de Chocoladefabriek van de maand juni: de Roze Culturele Weken. 

Vrijdag 1 juni: The Danish girl
The Danish Girl vertelt het waargebeurde verhaal, dat zich afspeelt in het Kopenhagen van de jaren ’20, van artieste Gerda Wegener (Alicia Vikander), die haar man Einar (Eddie Redmayne) vraagt om in te vallen als vrouwelijk model. Einar wordt zich ervan bewust dat hij eigenlijk een vrouw is en besluit voortaan als Lili Elbe door het leven te gaan. Aanvankelijk lijkt alles goed te gaan tussen Gerda en Lili, maar steeds meer komt Gerda tot het besef dat Lili niet de persoon is met wie ze destijds trouwde.

Vrijdag 22 juni: Priscilla, queen of the desert
In ‘The adventures of Priscilla: Queen of the desert’ besluiten twee travestieten en een transgender van Sydney naar Alice Springs, in de Australische outback, te rijden om daar in een beroemd cabaret te gaan werken. Ze kopen een oude bus, die meteen ‘Priscilla’ gedoopt wordt, en beginnen aan hun lange, hilarische trip.

Advertisements

PARKBIOS & diner begint om 20.00 uur. Liever alleen naar de film? Dat kan ook. Deze start om 22.00 uur. 

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op chocoladefabriekgouda.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android
14-05-2018 14:00