Tv-persoonlijkheid Dan Karaty zet Cinema Gouda op z’n kop

Gouda – De Amerikaanse televisiepersoonlijkheid Dan Karaty (40) was woensdagavond 30 november te gast tijdens de voorpremière (Ladies Night) van de romantische komediefilm ‘Soof 2’ in Cinema Gouda. De film was goed voor 864 bezoekers, kaarten die ruim twee maanden ervoor waren uitverkocht.

Alle zalen waren deze avond geheel bezet voor Soof 2. Om 19.00 en 20.30 uur werd de film gedraaid. De meningen over de film waren na de vertoning verdeeld: ‘beter dan mijn verwachtingen’, ‘meer humor’ en ‘Soof 1 was beter’. Hoe dan ook waren alle vrouwen feestelijk gestemd.

Fotomoment
Omstreeks 22.00 uur barstte de gekte los toen de lokale zender GoudaTV een interview met Karaty voor de ingang had. Enkele vrouwen wisten niet hoe snel ze de trap af moesten rennen. Kort daarna was het fotomoment op de eerste verdieping waar veel vrouwen met de televisiepersoonlijkheid op de foto konden, alleen kreeg niet iedereen die kans. “Ik was bijna aan de beurt, maar toen moest hij helaas al weg”, baalt Anja. Emmelie was iets optimistischer: “Ik heb van een afstand toch nog een selfie kunnen maken. Maar om hem van dichtbij mee te maken is al heel wat.”

Advertisements

Interview
Dan Karaty (speelt de rol van Jim Cole) en regisseur Esmé Lammers vertellen over het karakter Jim, de acteurs en de film. Het interview is op vrijdag 2 december om 19.15 uur te zien op GoudaTV.nl en YouTube in het nieuwsprogramma De Week van Gouda.

De film ‘Soof 2’ draait vanaf 6 december in de Nederlandse bioscopen.

Karaty is in Nederland bekend als jurylid van onder meer So You Think You Can Dance, Holland Got’s Talent en Dance Dance Dance. De van oorsprong New Yorker is verder acteur, danser en choreograaf. Zo heeft hij de choreografie verzorgd van sterren als Britney Spears, Justin Timberlake en Kylie Minogue.