Turners Toos heren pakken twee medailles

Waddinxveen – Zaterdag 8 februari werd in Zwijndrecht het tweede deel van de districtswedstrijden voor herenturnen georganiseerd, op weg naar het Nederlands Kampioenschap later dit jaar. Sep Koolmees en Victor Moons van het TOOS Turn Team uit Waddinxveen pakten beiden een zilveren medaille.

Marijn Bancken kwam voor TOOS in actie in categorie Pupil 15 en werd 13e. Jorn Brouwer vertoonde zijn kunsten in categorie Pupil 14 en kwam uit op een vierde plaats. Beide mannen stromen door naar de halve finales.

Sep Koolmees van het TOOS Turn Team pakte in categorie Benjamin 16 het zilver. Hij plaatste zich hiermee voor de landelijke finale voor de Benjamins in mei. Olaf van Kats en Finn Koolmees turnden in categorie Instap 16. Finn kwam uit op een 21e plaats en Olaf eindigde als 11e. Olaf stroomt hiermee door naar de halve finales.

Advertisements

Categorie Junior I – 8 was het toneel voor TOOS turner Wouter de Jong. Hij werd keurig zesde. Victor Moons turnde een uitstekende wedstrijd in categorie Junior I – 7 en legde beslag op het zilver.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

10-02-2020 09:45