TOOS WINT PRIJZEN TIJDENS DE JUMP IN

Zaterdag 8 november is in TOOS Plaza in Waddinxveen de jaarlijkse Jump In gehouden, deze wedstrijd werd geor¬ganiseerd door de Waddinxveense Dans- en Turnvereniging TOOS.

Aan deze regionale groepspringwedstrijd deden bijna 140 recreatiegymnastiek meisjes en jongens mee. De deelnemende gymnastiekverenigingen waren; TUMO uit Moordrecht, OSS uit Zevenhuizen, Wilskracht uit Alphen aan den Rijn, Heres uit Bodegraven en natuurlijk TOOS uit Waddinxveen. Deze wedstrijd was speciaal voor de recreatiegymnasten die één keer in de week trainen.

De TOOS Jump In is een springwedstrijd voor groepen van minimaal 6 en maximaal 9 turners of turnsters. Er werd gesprongen op de onderdelen; lange mat, trampoline met kast en trampoline.

Advertisements

Voor, tijdens of na de wedstrijd konden de deelnemers nog recreatief springen op de tumblingbaan, lange mat of andere sprongbanen in de Danszaal en tevens konden ze vrij turnen in de Turnzaal van TOOS Plaza.

Er was dit jaar een ochtend en een drukke gezellige middagwedstrijd met drie nivo´s, groep 5-6 en groep 7-8 van de basisschool en middelbaar onderwijs.

In de categorie groep 5-6 bleven alle prijzen in Waddinxveen, TOOS-1, TOOS-2 en TOOS-3 verdeelde alle negen prijzen eerlijk door er allemaal drie te verdienen.

In de categorie groep 7-8 wist TOOS-6 een zilveren plek te verdienen op het toestel trampoline. De overige prijzen gingen met de gasten mee naar huis.

In de categorie middelbaar onderwijs werden er van de negen prijzen acht gewonnen door TOOS. Alleen de zilveren plek bij trampoline springen ging naar TUMO uit Moordrecht.

Gelukkig gingen de deelnemers van TUMO uit Moordrecht, Wilskracht uit Alphen ad Rijn en OSS uit Zevenhuizen allemaal naar huis met 2 prijzen, de bezoekers van Heres uit Bodegraven namen zelfs 3 ereplaatsen mee.

De Jump In beker voor de ploeg met het hoogste puntentotaal voor alle toestellen werd in de ochtend gewonnen door TOOS-3 met 41,60 p. In de middag ging de Jump In beker mee met TOOS-10, zij wonnen met 40,98 p.

Aan het einde van de wedstrijden werden nog een spectaculaire demonstratie gegeven door het turnteam heren van TOOS. Na afloop kregen alle deelnemers een diploma mee naar huis.
Het was een geslaagde wedstrijd.