Toos heren pakken medailles voor thuispubliek

TOOS turners Auke de Lange (1e) en Dirkjan Boevé (3e) op het podium.

Waddinxveen – Zaterdag 7 december werden in sporthal De Dreef in Waddinxveen de regiokampioenschappen herenturnen georganiseerd. De heren van het TOOS Turn Team uit Waddinxveen beleefden een prima dag een namen maar liefst acht medailles mee naar huis.

TOOS turners Olaf van Kats en Finn Koolmees vertoonden hun kunsten in categorie Instap 16. Finn kwam uit op een 17e plaats en Olaf eindigde als 7e.

Marijn Bancken kwam uit in categorie Pupil 15 en werd 9e. Jorn Brouwer behaalde een 4e plaats in categorie Pupil 14.

Sep Koolmees turnde zijn eerste officiële wedstrijd in categorie Benjamin 16 en verraste vriend en vijand door een zilveren medaille voor zich op te eisen!

Het TOOS Turn Team had vier turners ingeschreven in categorie Jeugd 9: Damian Rook, Niels Romijn, Dirkjan Boevé en Auke de Lange. Niels kwam uit op een 13e plaats, Damian miste net het podium en werd vierde. Dirkjan pakte een bronzen plak en Auke liet zich kronen tot Regionaal Kampioen!

Ook in categorie Jeugd 8 waren er medailles voor TOOS. Timo Boomers pakte een bronzen plak en Jelle Versluis eiste het goud voor zich op.

Wouter de Jong deed mee in categorie Junior I – 8 en kwam net tekort voor het podium: hij werd 4e. In categorie Junior I – 7 werd een strijd geleverd tussen twee teamgenootjes van TOOS. Damian Plug pkate het goud en Victor Moons het zilver.

Tenslotte kwamen Jari van der Eijk en Stefano van Kesteren in actie in categorie Senior 5. Stefano kwam uit op een 4e plaats. Jari mocht een gouden medaille in de tas steken.

Een mooi begin voor de heren van het TOOS Turn Team, met naast dit succes ook een zeer strakke organisatie van de wedstrijd met hulp van de vele vrijwilligers van TOOS.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?