Toch zomeractiviteiten voor kinderen op Noorderhout

Gouda – Er komt dit jaar in de laatste week van de zomervakantie toch weer een zomeractiviteit voor kinderen op de Natuurspeelplaats Noorderhout. In plaats van het traditionele huttenbouwen komt een aangepast programma met veel sport, spel en wateractiviteiten in de buitenlucht. Ook zijn er weer de aquabanen voor extra waterplezier. Omdat Huttenbouwdorp Noorderhout voor het tiende achtereenvolgende jaar een zomerevenement voor kinderen organiseert, een jubileum dus, is er donderdag een Bungee Trampoline.

En voor kinderen die willen timmeren is er voldoende hout en spijkers. Er zal een aantal preventie maatregelen gelden, vooral voor de volwassenen. Deze zijn in overleg met de gemeente vastgesteld. Ook duurt het programma dit jaar drie in plaats van vier dagen en doen er minder kinderen dan normaal mee. Wat blijft is de feestelijke afsluiting op de donderdag, waarbij alle kinderen gezamenlijk eten. Het huttenbouwdorp/zomerdagendorp zal plaatsvinden van 25 tot en met 27 augustus 2020. De locatie is als altijd de mooie Natuurspeelplaats Noorderhout, op de geluidswal, vlakbij het winkelcentrum Bloemendaal.

Ook jongeren, trainee’s en maatschappelijke stagiaires zijn welkom. De organisatie hoopt zo toch voor kinderen uit Gouda een leuke, veilige en sportieve afsluiting van de zomervakantie te bieden. Alle informatie en het inschrijvingsformulier staan op www.huttenbouwdorpnoorderhout.nl.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

25-07-2020 17:00