Timios ronde verder in de bekercompetitie

Waddinxveen/Boskoop – De bekerwedstrijd van VSTS dames 2 (2e klasse, Bodegraven) tegen Timios dames 1 (1e klasse) was een wedstrijd met pit! De teams waren aan elkaar gewaagd, maar Timios kwam er steeds beter uit. (De standen: 18-25, 23-25, 23-25.)

Dat kwam mede doordat Timios erg sterk was aan het net! De aanvallen van Timios waren bijna allemaal scorend. Angela Hunink sloeg VSTS de één na de andere bal om de oren. Er werd ook veel geblokt door Rianne Nap, waardoor VSTS de bal makkelijk over het net moest spelen of dat niet meer kon, omdat de bal in één keer op de voeten van de VSTS speelster kwam.

Verder hebben de dames uit Boskoop en Waddinxveen goed geserveerd. Kim van Nes heeft met haar sterke service er zelfs voor gezorgd, dat het Bodegraafse team hun beste verdedigster “de libero” eruit wisselde, omdat de druk haar simpelweg te groot werd.

Advertisements

Timios heeft een mooie wedstrijd gespeeld tegen een eervolle tegenstander. En het is hun gelukt om verder te komen in de strijd voor de beker. Het team van Jan Zaal is er klaar voor om de volgende bekerwedstrijd te gaan spelen!

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
22-10-2018 09:32