Tiende editie van het KPJ Tentfeest weer een groot succes

Bodegraven – Het nieuwe seizoen van KPJ Bodegraven is zoals gebruikelijk met een groot feest geopend. Dit jaar was het een speciale editie. Het was alweer de 10e keer dat het tentfeest op de J.C. Hoogendoornlaan werd georganiseerd. De organisatie kan niet anders zeggen dan dat de avond zeer succesvol is verlopen.

Sinds vorig jaar gaat de tent al om 21:00 uur open. Het duurde niet lang voordat het terrein vol begon te stromen met feestgangers. Tegen middernacht stond de tent zo goed als vol. Deze feestgangers konden deze avond genieten van twee acts op het podium. Speciaal vanwege de 10e editie was niemand minder dan Q-Music the Party uitgenodigd. Vanaf 23.30 uur draaide zij een uur lang alle hits van het foute uur, van Barbie Girl tot en met de Kabouterdans. Niks was te gek en de hele tent zong uit volle borst mee.

Behalve Q-Music stond ook Jor-D op het podium. Hij zorgde ervoor dat het publiek al lekker was opgewarmd en sloot de avond ook af. Het KPJ bestuur is erg tevreden over het verloop van de avond.

Het is altijd hard werken om zo’n tentfeest op poten te zetten en ook in de voorbereiding gaat veel tijd zitten. Echter is het altijd een mooie beloning als je 1000 man helemaal los ziet gaan in zo’n feesttent. Via deze weg wilt het bestuur ook iedereen bedanken die deze avond mogelijk heeft gemaakt. Op naar de volgende 10 edities!

Rondje Droogh

Met het tentfeest is het seizoen van KPJ Bodegraven geopend, maar zij zitten zeker niet stil en er is weer zat te doen. Aanstaande vrijdag 7 september beginnen zij weer met de Café avonden in ‘t Kuipje. Op 16 september staat nog een jubileum op het programma. Het is dan namelijk de 50e editie van het hardloopevenement Rondje Droogh. Ook hier groter uitgepakt dan normaal. Zoals gebruikelijk zijn er de afstanden van 1, 3.5 en 5 kilometer, maar dit jaar zijn er ook extra activiteiten. Zo is er een Lazy Run en de Klompenrace. Voor de allerkleinsten is er een stormbaan van 11 meter. Om het feestje compleet te maken staat het dj duo Zo Vader Zo Zoon vanaf 13.00 uur op het terrein te draaien. Zij worden vanaf 14.30 uur afgelost door de Bodegraafse band Have a Cigar.

Voor meer informatie zie website www.kpj.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
04-09-2018 16:06