Tiende editie Feest op het Plein in Reeuwijk-Brug

Vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2019 is er de tiende editie van ‘Feest op het Plein’ in Reeuwijk-Brug. Het feest, georganiseerd door Bruisend Reeuwijk, heeft een programma opgezet voor jong en oud. Met artiesten als Snollebollekes, Gebroeders Ko, Wesley Broens, diverse bands en een jaarmarkt belooft het feest nog groter te worden dan vorig jaar.

Organisatie
Stichting Volksvermaak en Bruisend Reeuwijk (vroeger het Waterspektakel) zijn 2 jaar geleden samengevoegd en gaan sindsdien verder als 1 stichting. Dennis van der Made: ‘’Dit werkt makkelijker en met meer mensen kun je een veel gezelliger en mooier feestje bouwen. Vorig jaar was de eerste editie van Bruisend Reeuwijk onder onze stichting. Dit jaar wordt het nog beter, mooier en gezelliger.’’ De stichting werkt dag en nacht samen met vrijwilligers om alles mogelijk te maken.

Programma
Op vrijdag treden er van 17:00 tot 00:00 artiesten op. Deze artiesten zijn DJ Jor-D, Wesley Broens, Gebroeders Ko, Snollebollekes, PartyfrieX en Dik & Gezellig.

Advertisements

Zaterdagochtend om 10:00 start de rommelmarkt met daarbij diverse kinderspelen. Om 13:00 komt er een DJ draaien die om 15:00 wordt overgenomen door de eerste band. De tweede band ‘Mag het wat zachter’ komt naar de loop van de avond. De Goudse Bertha Verbeek komt halverwege de avond. Na haar optreden komt er een feestteam voor extra gezelligheid en de avond wordt van 23:30 tot 00:00 ­afgesloten met een André Hazes Tribute show.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

05-09-1996 11:36