The Backstage Comedy Tour biedt kijkje achter de schermen van het theater

Gouda – The Backstage Comedy Tour is een nieuwe, uit Groot-Brittannië overgewaaide cabaretvorm, waarbij theaterbezoekers niet meer ouderwets anderhalf uur achterover leunen in hun stoel, maar achter de schermen worden vermaakt door comedians. Voor het eerst krijgen de bezoekers de kans om achter de schermen van het theater te kijken. Zaterdag 9 juni is de show te zien in De Goudse Schouwburg.

Bij deze tour wordt letterlijk het hele gebouw gebruikt, men komt op plekken waar normaal alleen de artiest komt. Op de meest onverwachte plaatsen in het gebouw wachten artiesten het publiek op. Denk hierbij aan de kleedkamers, de artiestenfoyer en het zijtoneel. Een kwartiertje, hooguit. Daarna gaat men weer door naar de volgende spannende ruimte en volgende act.

The Backstage Comedy Tour is op woensdag 9 mei in première gegaan. Nu is een tournee langs de Nederlandse theaters gestart en is de show te zien op zaterdag 9 juni om 20.00 uur in De Goudse Schouwburg.

Advertisements

Artiesten als Javier Guzman, Thijs van de Meeberg, Jim Speelmans, Kim Schuddeboom, Fabian Franciscus en Emiel van der Logt doen mee in deze productie. Kaarten reserveren kan via www.goudseschouwburg.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android
29-05-2018 12:27