Tavenu huldigt zes jubilarissen

Schoonhoven – Op de traditionele, zoals altijd drukbezochte, nieuwjaarsreceptie van muziekvereniging TAVENU Schoonhoven op 1 januari j.l. werden ditmaal maar liefst 6 jubilarissen in het zonnetje gezet.

Mooie woorden en felicitaties door voorzitter Ria Sterrenburg waren er voor Ilja Veerbeek en Marja Verburg vanwege hun 12 ½ jarig lidmaatschap, en voor Hanneke Verheij, Marjon Kuijlenburg en Joop van der Kleijn die allemaal 25 jaar lid zijn. René Kuzee is zelfs 50 jaar lid van TAVENU.

Naast een oorkonde en speld van de landelijke muziekbond werden de jubilarissen toegezongen door alle aanwezigen met een speciaal geschreven lied ‘met een knipoog’. Kuzee werd  bovendien bezongen door twee leden op de muziek van zijn favoriete nummer ‘New York New York’ van Frank Sinatra. Het werd al met al een feestelijke bijeenkomst.

De eerste muziekactiviteit staat alweer op de agenda en wel op zaterdag 11 januari a.s. Dan vindt vanaf 20.00 uur in Het Bastion het nieuwjaarsconcert plaats, al vele jaren uitgevoerd door Brassband Schoonhoven en TAVENU. De entree bedraagt € 5 p.p. en uiteraard gratis toegang voor donateurs van beide verenigingen.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

02-01-2020 11:25