Talenten van Nu: Mary

Gouda – ‘Talenten van Nu’ is een nieuwe serie in samenwerking met Het Kantoor van Nu waarbij werkzoekenden de gelegenheid krijgen om zichzelf te presenteren op een creatieve en unieke manier. Deze serie zal gepubliceerd worden in deGouda digitaal en deGouda APP.

Als ik iets doe dan moet het goed zijn. Of nog liever perfect. Als juridisch secretaresse zorg ik dat er geen brief de deur uit gaat waar een fout in zit.

Ik ben altijd op zoek naar het perfecte plaatje

Die perfectionistische blik heb ik ook als ik fotografeer. Altijd op zoek daar die ultieme compositie, ik wil elke keer weer beter worden. Soms word ik verrast door anderen. Als ze mijn foto zo mooi vinden, terwijl ik er zelf zo kritisch over was. Een blik van iemand anders kan je eigen werk weer beter maken. Dat is voor mij ook de meerwaarde van werken in een team. En met mijn ruime ervaring binnen de juridische wereld kan ik weer een vraagbaak zijn voor veel collega’s. Het geeft me voldoening om anderen op weg te helpen, een andere kijk op zaken te geven. De afgelopen periode heb ik ook met een nieuwe blik naar mijn eigen talenten en loopbaan gekeken en anderen laten meekijken. Dat heeft me verder gebracht. Er zijn nieuwe uitdagingen op mijn pad gekomen. En zoals bij elke nieuwe uitdaging die ik aanga, voel ik die spanning. De spanning waar ik blij van word en die me scherp houdt. Zodat ik nog beter kan worden in mijn werk en een belangrijke bijdrage kan leveren aan een zaak. Veel ervaring is goed, maar het mag niet overgaan in routine. Net als een fotograaf blijf ik zoeken naar nieuwe en onverwachte invalshoeken.

Advertisements

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

12-08-2017 12:35