Talenten van Nu: Katja

Gouda – ‘Talenten van Nu’ is een nieuwe serie van Weekblad deGouda in samenwerking met Het Kantoor van Nu, waarbij werkzoekenden de gelegenheid krijgen om zichzelf te presenteren op een creatieve en unieke manier. Deze serie wordt gepubliceerd in deGouda Digitaal en deGouda App.

“Een ideeënfabriek, zo word ik door anderen genoemd. Ik hoor hier informatie, ik zie daar iets moois, jij vertelt mij iets. Dat verbind ik met elkaar…en dan ontstaat er die vonk. Die zorgt voor vuur. Sparkle… dat is in één woord wie ik ben.”

“Heel veel reizen over de hele wereld, voor zowel werk als privé, hebben mij veel geleerd. Vooral dat je geraakt wordt door wat je zintuigen ervaren. Het licht van de zon, de kleuren, de spiegeling op het water, hoe het gras onder je voeten voelt. Op die klif in Portugal, toen ik de wind door m’n haren voelde gaan, realiseerde ik me hoe mooi het zou zijn als ik anderen dit ook kan laten ervaren. Hun zintuigen weer open kan zetten, om de sprankeling in hun ogen weer terug te vinden. Ik kan mensen enthousiast krijgen, op ideeën brengen, verandering teweeg brengen. En daarvoor hoef je niet op reis, dat kan heel dicht bij huis, dicht bij jezelf.”

Advertisements

“Ik heb ook periodes gekend dat die vonk, die sparkle, even ver weg was. Alsof je door vitrage naar de wereld kijkt. De kleuren zijn minder fel, je voelt de wind en de zon minder goed. Ik wil in mijn werk niet meer proberen iemand te zijn die ik eigenlijk niet ben. Ik ben op mijn best als mijn ideeën en energie vrij mogen stromen. Als ik de ruimte krijg om ervaringen, verhalen en mensen met elkaar te verbinden, dan gaat mijn vuur branden. Mijn radartjes draaien altijd. Ik zie overal puzzelstukjes die aan elkaar gelegd kunnen worden. Mijn eigen puzzelstukjes liggen klaar, ik moet ze alleen nog even met elkaar verbinden. Maar als ze elkaar raken, dan is daar die vonk, dat weet ik zeker.”

Ben jij ook werkzoekend en wil je ook in beeld? Mail dan naar: info@hetkantoorvannu.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
26-07-2018 09:55