Stubbe BV adopteert 250e mentorkoppel

School’s cool Gouda, in Gouda bekend onder de naam Brede School Mentorproject, heeft een bedrijf bereid gevonden een mentorkoppel te adopteren. Stubbe BV steunt minimaal een jaar financieel een mentorkoppel. Daarnaast wordt Peter van Vliet, directeur van het bedrijf, ambassadeur van dit project.

Stubbe BV is een Gouds bedrijf gespecialiseerd in transport en logistieke dienstverlening. Peter van Vliet: Wij zijn een innovatief bedrijf dat maatschappelijk verantwoord wil ondernemen en graag zichtbaar meewerkt aan de promotie van Gouda. Daarom word ik ambassadeur van het mentorproject en als bedrijf adopteren we graag een mentorkoppel!

Met School’s cool krijgen aankomende brugklassers een steuntje in de rug bij de overstap naar het voortgezet onderwijs. Thuismentoren begeleiden deze jongeren wekelijks bij de leerling thuis met alles wat aan school raakt. In Gouda is School’s cool een van de activiteiten van de Brede School. In de afgelopen 9 jaar zijn met aantoonbaar succes ruim 250 leerlingen gekoppeld aan een thuismentor. Fahd en mentor Ton zijn het 250e koppel. Met de financiële steun van Stubbe BV werken mentor Ton en Fahd samen aan zijn toekomst.