Stichting Present Gouda en Gemiva-SVG Groep Gouda verlengen samenwerking

Gouda – Stichting Present Gouda en Gemiva-SVG Groep Gouda tekenden in oktober een nieuw convenant waarmee zij hun samenwerking verlengen. Hiermee kan Present Gouda weer minimaal een jaar rekenen op steun van Gemiva-SVG Groep bij de aanpak van sociale en praktische hulpvragen in Gouda.

 Gemiva-SVG Groep is er voor mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben door een handicap, chronische ziekte of een andere beperking.

Gemiva en Present Gouda, de stichting die maatschappelijke hulpvragen in de regio koppelt aan groepen vrijwilligers die komen helpen, werken al jaren samen. Door de aflopende voorgaande overeenkomst en na een positieve evaluatie, hebben beide partijen de samenwerking opnieuw onderstreept.

Advertisements

Griet Vries, regiodirecteur,  zette namens Gemiva-SVG Groep digitaal haar handtekening onder het convenant. Van Stichting Present Gouda deed coördinator MVO Bedrijven Femke de Caluwé dat. Met veel plezier en bovenal trots is de samenwerking weer bezegeld.

Het partnership van Gemiva is een belangrijke steun voor Present Gouda. Samen staan zij sterker wanneer het aankomt op het nemen van sociale verantwoordelijkheid in de stad Gouda. Stichting Present Gouda is door dit soort samenwerkingen in staat om met hun vrijwilligers wekelijk diverse Gouwenaren te helpen op sociaal gebied of met praktische klussen in en om het huis, waar de hulpontvangers zelf niet toe in staat zijn.

Een samenwerking met Gemiva, maar ook met diverse bedrijven maakt het mogelijk om uitdagende doelen te stellen en is tevens een mooi signaal naar andere Goudse bedrijven en maatschappelijk organisaties die mogelijkheden zoeken om meer maatschappelijk betrokken te zijn.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

12-10-2020 15:30