Stem op jouw sporter van het jaar

Save the date! De datum van de volgende editie van de Goudse Sportverkiezing is bekend. Op donderdagavond 20-02-2020 worden de prijzen voor beste sportman, sportvrouw, sportploeg en sporttalent van de periode 2018-2019 uitgereikt. Het thema is ‘ontmoeten’, dus zet de datum maar vast in de agenda. 

Na een jaar pauze worden er op donderdag 20-02-2020 weer prijzen uitgereikt. Het belangrijkste onderdeel van de feestelijke uitreikingsavond is natuurlijk de bekendmaking van de sportman, sportvrouw, sportploeg en het sporttalent van de periode 2018-2019, en de uitreiking van de vrijwilligerspenningen door de VGSO.

Organisatie en jury

De organisatie van de Goudse Sportverkiezing is, in opdracht van de gemeente Gouda, in handen van SPORT•GOUDA. De jurering wordt net als voorgaande edities verzorgd door de Goudse journalisten en de VGSO, onder aanvoering van sportjournalist Gerrit Schinkel. Suggesties voor nominaties kunnen tot en met 10 januari 2020 worden ingestuurd waarna de jury de uiteindelijke nominaties bepaald. Op de website www.goudsesportverkiezing.nlstaat meer informatie en de aanmeldlink richting de jury. Let op: ook prestaties uit 2018 worden meegenomen in de uiteindelijke lijst.

Advertisements

Locatie

Binnenkort wordt de locatie van de feestelijke uitreiking van de Goudse Sportverkiezing bekendgemaakt. Gouda telt veel mooie, sportieve locaties, en daarvan komt er binnenkort nog eentje bij. Keuze genoeg dus! De Goudse sporters staan dus zeker niet in de kou bij de komende editie.

Nomineren

Suggesties voor nominaties kunnen tot en met 10 januari 2020 worden ingestuurd t.a.v. Gerrit Schinkel gj.schinkel@planet.nl. Na deze datum bepaald de jury de uiteindelijke nominaties. Let op: de sportverkiezing zal gehouden worden over prestaties uit de periode 2018 én 2019

Vermeld in de e-mail:

  • Naam Sporter
  • Categorie (Sportvrouw, sportman, sporttalent of sportploeg)
  • Reden om deze persoon te nomineren / behaalde prestatie(s)  

Let op: voor vrijwilligersprijzen van de VGSO kan direct contact opgenomen worden met de VGSO via bestuur@vgso.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

07-01-2020 10:03