Start inschrijving tennistoernooi Ad Astra Van ’t Hof Open 2017

Vanaf deze week kunnen tennisspelers zich inschrijven voor het Ad Astra Van ’t Hof open toernooi 2017 dat plaatsvindt van 19 t/m 27 augustus in Gouda. Dit jaar is ervoor gekozen om het toernooi te vernoemen naar hoofdsponsor Van ’t Hof Makelaardij.
De Open Toernooi Commissie bestaat dit jaar uit: Evelien Ploos van Amstel, Ties Peelen, Sietske de Ruijter en toernooileider Frits Straver. Frits Straver: “We zijn erg blij dat Van ’t Hof dit jaar weer meehelpt aan de realisatie van het toernooi. Omdat beide organisaties zich inzetten voor de lokale samenleving kwam al gauw het idee tot stand om de stad Gouda als toernooi-thema te kiezen. Tijdens de toernooiweek worden er op het tennispark diverse activiteiten georganiseerd voor het hele gezin: dagelijks heerlijk eten, feestavond, loterij, springkussen voor de kinderen etc. Dus ook voor niet-tennissers is een bezoek aan het toernooi zeker de moeite waard.”

Het is het tweede jaar op rij dat van ’t Hof Makelaardij hoofdsponsor is van het Open tennistoernooi. Christiaan van der Hulst, Algemeen Directeur: “Wij zijn erg trots dat dit jaar het toernooi naar ons is vernoemd. Naast een prettige woon- en leefruimte is lichamelijk beweging en sociale verbinding belangrijk. Van ’t Hof hecht dan ook waarde aan lokale initiatieven waar onze medewerkers zich voor inzetten.”

Voor tennisspelers is het dit jaar nog aantrekkelijker om mee te doen aan het Ad Astra Van ’t Hof Open 2017 omdat dit toernooi door de KNLTB is opgenomen in het Master tenniscircuit district Rotterdam. De organisatie verwacht rond de 400 tennissers die gaan strijden om meerdere titels. De organisatie adviseert er snel bij te zijn, vorig jaar zijn aanmelders helaas uitgeloot door de vele inschrijvingen.

Advertisements

Deelnemers aan Ad Astra Van ’t Hof Open 2017 kunnen zich inschrijven via www.toernooiklapper.nl of via de clubsite www.gltcadastra.nl ; inschrijving is mogelijk tot 13 augustus 2017.