Start fotowedstrijd ‘Het Groene Hart’

Gouda – Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) start aan het begin van de lente met de fotowedstrijd ‘Het Groene Hart’. Het ziekenhuis roept de inwoners van het Groene Hart op om al het natuurschoon in de regio vast te leggen. De mooiste foto’s worden gebruikt voor het aankleden van de isolatiekamers op de afdeling Interne Geneeskunde.

“Als patiënten in isolatie liggen, hebben zij weinig contact met de buitenwereld. We horen vaak dat ‘de muren op hen afkomen’, vertelt Xandra de Prie, kwaliteitsmedewerker van de afdeling Interne Geneeskunde. De foto’s worden gebruikt als fotobehang om de buitenwereld naar binnen te halen voor de patiënten op de isolatiekamers. Het GHZ is het ziekenhuis van én voor de regio Midden-Holland en daarom is er bewust gekozen voor de verbondenheid met de natuur van het Groene Hart. Uit alle inzendingen kiest een commissie, bestaande uit personeelsleden van het ziekenhuis de mooiste foto’s.

Deelnemen
Alle spelregels voor de fotowedstrijd staan op www.ghz.nl/fotowedstrijd. De foto’s kunnen tot en met 31 mei 2017 worden ingestuurd via WeTransfer naarcommunicatie@ghz.nl met vermelding van contactgegevens en de plaats waar de foto is gemaakt. De mooiste foto van de week wordt gedeeld op het Instagram account van het GHZ (groene_hart_ziekenhuis). De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Advertisements

Vrienden van het GHZ
Stichting Vrienden van het GHZ realiseert samen met de Roparun de beplakking van de isolatiekamers.

Meer informatie over de fotowedstrijd is te vinden op www.ghz.nl/fotowedstrijd