Stadsbraderie in de Nieuwe Markt Passage

De Nieuwe Markt Passage haakt ook dit jaar weer in op de Stadsbraderie. Het vindt plaats op zaterdag 18 juni. Diverse ondernemers van de NMP presenteren op hun kraampjes hun artikelen.

Ieder kind dat deze zaterdag een LEGO Friends artikel koopt bij Bart Smit, mag een papiertje met zijn of haar naam en telefoonnummer in een grabbelton doen. Zo maakt hij of zij kans op een display/demonstratiemodel – dat aan elkaar vastgelijmd zit – ter waarde van 90 euro. Ook staan er kramen met verschillende handgemaakte producten, maar ook tweedehands producten worden er verkocht. Muziek kan daarbij niet ontbreken en wordt verzorgd door een DJ en saxofonist die meespeelt.

Vaderdag
Met het oog op Vaderdag (zondag 19 juni) kunnen bezoekers in het Selfie Fotohokje een selfie maken, met een aantal aan Vaderdag gerelateerde accessoires. Deze foto’s worden direct geprint (gratis) en op Facebook geplaatst.

Advertisements

De kraampjes staan er vanaf 10.00 uur in de Nieuwe Markt Passage. De overige activiteiten spelen zich deze zaterdag af tussen 12.00 en 16.00 uur.