Sportieve voorbereiding op 100-jarig bestaan Scouting Die Kantanky’s

Gouda – Op zaterdag 15 juni verwisselen jeugdleden van de Goudse Scoutinggroep Die Kantanky’s eenmalig hun Scoutfit voor een sportieve outfit om samen geld op te halen voor het 100-jarig jubileum van de vereniging. De deelnemers zullen een heuse stormbaan trotseren en laten zich hiervoor sponsoren. Het ingezamelde geld is bestemd voor feestelijke activiteiten in het jubileumjaar en een jubileumkamp met de hele groep in 2020.  
Uiteraard is de stormbaan door vrijwilligers van de vereniging zelf gebouwd. Kinderen van alle leeftijden worden uitgedaagd om tijdens dit parcours goed samen te werken en hun grenzen te verleggen. Van klimmen over hindernissen tot tijgeren onder camouflagenetten: alles wordt uit de kast gehaald om van deze activiteit een sportief succes te maken.
Scouting die Kantanky’s is een levendige Scoutinggroep met ruim 120 jeugdleden en een hechte groep vrijwilligers. De hele vereniging pakt groots uit om de verjaardag van de groep te kunnen vieren. Samen trekken zij er een jaar voor uit om deze speciale gelegenheid goed voor te bereiden. Naast financiële acties worden er tal van leuke activiteiten georganiseerd in de opmaat naar een fantastisch jubileumjaar.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android