Spiritueel-energetisch therapeut Mark Metselaar te gast bij GoudaFM

Gouda – Spiritueel-energetisch therapeut & Art of Living teacher Mark Metselaar is aankomende zaterdag te gast bij Beautycase op GoudaFM. Roberto Dresia en Joop Gard Passchier gaan in gesprek met Mark over spirituele energie.

”Voor zover als ik me kan herinneren, heb ik kunnen ‘mee-voelen’ en ‘mee-kijken’ met mensen en dieren. Vanuit een gevoel van dienstbaar willen zijn, van verbondenheid en eenheid help ik mensen en dieren. Door via mijn handen energie over te brengen, wordt het zelfhelende vermogen meer geactiveerd waardoor er harmonie kan ontstaan.” vertelt Mark Metselaar aan de redactie.

Kijk en luister zaterdag 24 oktober mee vanaf 11.00 uur via www.GoudaFM.nl, DAB+, deGouda App of TV-kanaal 63.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

20-10-2020 16:02