Spetterend dansweekend voor TOOS Waddinxveen

Waddinxveen – Afgelopen weekend heeft Dans- en Turnvereniging TOOS in samenwerking met de KNGU een regionale Dance2Demo georganiseerd in de Dreef in Waddinxveen. Tijdens dit weekend waren er vijf shows waar meer dan vijftien verschillende verenigingen uit de regio hun dansen konden laten zien. Tijdens elke show werden er Dance2Impress Awards uitgereikt.

TOOS nam met veel van haar dansgroepen mee en heeft dit weekend maar liefst vier Awards binnengehaald. Een heel knappe prestatie van deze dansgroepen, aangezien er in totaal meer dan honderd dansen tijdens dit weekend werden vertoond.

Als eerste ontvingen de kleinste dansers van de vereniging de Dance2Impress Award voor hun ‘Regendans’. Zij hebben in de danslessen van juf Judith op de vrijdagmiddag hard geoefend om te kunnen dansen met een paraplu in de regenplassen.

Advertisements

In show 2 kregen de meiden van groep 7-8 ook een award. Deze swingende dansgroep heeft de afgelopen tijd elke dinsdagmiddag bij docent Rosanna geoefend aan de dans ‘Know now better’. Het resultaat mocht er zijn.

Op zondag ontvingen de meiden van FoKus Reunited de Dance2Impress Award voor hun dans ‘Default’, gemaakt door docent Patricia. En als klap op de vuurpijl won FoKus I met de dans ‘Lights down low’ van dansdocent Margreet de laatste award van die dag. Het was een goed georganiseerd dansweekend met veel publiek, enthousiaste dansers en met mooie resultaten voor TOOS.

Ook de danskriebels gekregen? Check dan gauw de dansmogelijkheden bij TOOS via www.tooswaddinxveen.nl en dans twee lessen op proef mee.