Spannende novelle over diefstal van een schilderij uit Gouda

Gouda – Bij uitgeverij E-Pulp Publishers is het e-book ‘Het schilderij dat niet bleef hangen’ van detectiveschrijver Anne van Doorn verschenen. Deze spannende novelle gaat over de onopgeloste diefstal van een schilderij uit De Catharina Hof, een museum in de binnenstad van Gouda. De waarde van de gestolen Jan Steen wordt geschat op een half miljoen euro. Werk aan de winkel voor particulier rechercheur Robbie Corbijn!

‘Het schilderij dat niet bleef hangen’ is het tweede deel in een nieuwe serie e-novellen over speurneuzen Robbie Corbijn en Lowina de Jong. In de afgelopen twaalf maanden heeft Anne van Doorn hard gewerkt aan een reeks van twaalf verhalen, die in lengte variëren van zeven- tot twaalfduizend woorden. Met enige regelmaat zullen nieuwe delen op de markt komen, voor de prijs van een kop koffie. Het is de eerste keer dat Gouda het decor is voor een detectiveverhaal van deze vlijtige schrijver.

‘De student die zou trouwen’

Naast de serie novellen publiceerde Anne van Doorn onlangs ook de detectiveroman ‘De student die zou trouwen’, over een student die in 1976 verdween na bezoek aan een boekhandel in Utrecht. Slechts met zeer grote moeite slaagden Robbie Corbijn en Lowina de Jong dat oude mysterie op te lossen. De twaalf e-novellen die E-Pulp Publishers uitbrengt, vergen ook het uiterste van de twee speurneuzen.

Anne van Doorn
Het schilderij dat niet bleef hangen
detective, 9.800 woorden
1,95 euro
9789492715203
Meer informatie: http://www.annevandoorn.be

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
10-07-2018 12±15

Advertisements