So What! opent 53e seizoen na zes weken klussen

sowhat

Na zes weken opent So What! haar 53e seizoen zaterdag 29 augustus. Vanaf 22:30 uur is iedereen welkom en de entree is deze avond voor iedereen gratis.

De vrijwilligers van So What! hebben de afgelopen weken het benodigde onderhoud uitgevoerd. Van het schilderen van de posten tot aan het schoonmaken van de lampen. Het pand staat er weer fris bij en het is dus tijd om weer helemaal los te gaan in het enige kernpoppodium van Gouda. Aangezien de meeste mensen krap bij kas zitten na de zomer, is er besloten om de entree voor deze avond gratis te maken. Maar let op: vol is vol. Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.com/sowhatgouda

So What!
So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale DJ avond op het programma. Zaterdag is de clubavond, je kan in de achterbar gezellig aan de bar of een tafeltje bijpraten of dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-DJ’s. Op zondag wordt het weekeinde afgesloten met een driegangenmaaltijd die door medewerkers of bezoekers wordt bereid. So What! draait volledig op vrijwilligers.

Advertisements