So What! maakt line-up cabaret bekend

So What! heeft tijdens het 52ste seizoen weer heel veel in petto voor haar bezoekers. Zo heeft het poppodium onder andere Pieter Jouke, Jan Jaap van der Wal en Kiki Schippers voor een cabaretvoorstelling gestrikt.

Pieter Jouke is de eerste van de drie cabaretiers die het podium van So What! komend seizoen betreed. Op vrijdag 31 oktober komt hij met de try-out van zijn derde solovoorstelling ‘Tot Nu Toe’ naar Gouda. Pieter wilde dit heel graag in So What! doen en hij biedt hiermee de omgeving de kans aan om zijn nieuwe voorstelling als één van de eerste te bekijken. ‘Tot Nu Toe’ gaat namelijk pas op 29 januari 2015 in première in Theater de Veste in Delft.
Op vrijdag 9 januari 2015 is het de beurt aan Jan Jaap van der Wal. Deze grappenmaker staat in slechts een paar kleine podiums per jaar en So What! is er één van. Jan Jaap van der Wal wil bij elkaar komen, zonder camera’s. Het enige wat hij nodig heeft is een spot, een mic, publiek en de energie van het moment. Van der Wal is de eerste komediant die de clubs van Nederland bespeelt met Dystopia.

De laatste is Kiki Schippers. Ze stond in 2013 in de Finale van het Leids Cabaret Festival, in 2014 werd ze tweede tijdens de Belgische Nekka-wedstrijd en na een tour in Nederland en in België presenteert ze op vrijdag 27 maart 2015 haar avondvullende programma ‘Wie Kijkt’. Met eigen cabaret en frisse liedjes over liefde, dorst en dood gaat ze op zoek naar blinde vlekken en ongeziene gasten. Kijk voor meer informatie over Pieter Jouke, Jan Jaap van der Wal en Kiki Schippers op www.so-what.nl of op www.facebook.com/sowhatgouda