Sinterklaas in Cinema Gouda

Gouda – Op zondag 26 november komen Sinterklaas en zijn pieten naar Cinema Gouda én dit jaar kunnen kinderen ook hun schoentje komen zetten in Cinema Gouda.

Schoen zetten
Er liggen bij de kassa van Cinema Gouda knutselschoentjes van Coco. (Ze zijn ook te downloaden op onze website bij kids – sinterklaas.) Neem een Coco knutselschoentje mee, knutsel ‘m in elkaar en lever hem in bij de kassa van Cinema Gouda als je naar de film Coco gaat! Coco is te zien vanaf 29 november. Na 5 december is Sinterklaas geweest en kun je je gevulde schoentje weer komen ophalen.

Sinterklaas event
Voorafgaand aan de film ‘Sinterklaas & het Gouden Hoefijzer’ is er een feest in de zaal met leuke sinterklaasliedjes, kunnen de kinderen dansen op het podium en sint en zijn pieten ontmoeten! Incl. warme chocomelk, een krentenbol én na afloop krijgen alle kinderen iets lekkers mee naar huis.

Advertisements

Programma
10.30 uur: Ontvangst met warme chocomel en krentenbol
11.00 uur: Bezoek Sint en Pieten
11.30 uur: Start film: Sinterklaas en het Gouden Hoefijzer

De film
De tienjarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard mag rijden gebeurt er iets verschrikkelijks. Tijdens een ritje buiten het kasteel het verliest Amerigo zijn magische hoefijzer. Het paard van Sinterklaas heeft geen normale hoefijzers, maar één gouden hoefijzer. Zonder dit magische hoefijzer kan Amerigo de daken niet op. Sinterklaas wil zijn Pieten niet ongerust maken en start samen met Bloem een zoektocht. Zouden ze het hoefijzer op tijd vinden of kan pakjesavond dit jaar niet door gaan…

Reserveren
Het kopen van tickets kan online via www.cinemagouda.nl, bij de kassa aan de Burgemeester Jamessingel of telefonisch via 0182- 527 773.