Singer-songwriters presenteren een muzikaal spektakelstuk in De Muziekbakkerheij

Gouda – De afgelopen 6 weken zijn diverse singer-songwriters, muzikanten, rappers en tekstschrijvers bij elkaar gekomen om een unieke muzikale theatervoorstelling te maken: De Muziekbakkerheij. Onder leiding van regisseur John de Heij is het gelukt om er een samenhangend spektakelstuk van te maken met het niveau wat je van De Theaterbakkerheij gewend bent. Een muzikale voorstelling met toneelspel, zang, beweging en visuals van hoge kwaliteit. 

Dit keer hangt de theaterzaal vol met aantekeningen, muziekpapier, post its’, notes en instrumenten. De acht spelers voelen zich als vissen in het water. Allen zijn zij op zoek naar… Ja, waarnaar eigenlijk?

 In De Muziekbakkerheij wordt het publiek meegenomen in een muzikaal verhaal waarbij verschillende muzikale genres de revue zullen passeren. Van klezmer tot hiphop en van blues tot pop; vele muziekstijlen komen voorbij. Wat deze voorstelling uniek maakt is dat de deelnemers het verhaal, de liedjes en de vormgeving zelf binnen 6 weken hebben bedacht en gecomponeerd.

 Zaterdag 9 maart gaat De Muziekbakkerheij in première in De Theaterbakkerheij aan de Gouderaksedijk. Daarna nog slechts één keer te zien op zaterdag 16 maart. Tickets (€10,- per stuk) zijn nu verkrijgbaar via www.theaterbakkerheij.nl/ticketservice

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android  

06-03-2019 14:50

Advertisements